Silversmedjan Vargklo


Välkommen till vad som var Vargklo
- silversmide och lajvpilar

Tavathlon

Jag är ledsen kära vänner, men av tidsbrist blir jag så illa tvungen att lägga den här sidosysselsättningen på glid ett tag. Jag vet inte hur lång tid det rör sig om, just nu orkar jag bara inte med några fler beställningar. Jag kanske tar upp det igen i framtiden - kanske om bara nån månad, kanske aldrig. Jag vet inte. Ni som redan har beställt av mig ska naturligtvis få era grejer ändå, det behöver ni inte oroa er för.

Till den som vill pröva att tillverka sina egna lajvpilar, så kommer jag troligtvis att göra en beskrivning så småningom på hur jag gör mina pilar. Tills vidare hänvisar jag till den pilbeskrivning som Dalslands MedeltidsFörening har gjort, och den finns här. Mina pilar tillverkas inte riktigt efter denna beskrivning, men det är en mycket bra beskrivning skriven av en fullt kompetent pilmakare.

Om nån väldigt jätteabsolutgärna vill ha något tillverkat av mig, oavsett om det rör sig om silversmide eller lajvpilar (eller nåt helt annat), så går det att få tag på mig. Who knows, I might be in a good mood. Jag tycker inte illa om att få beställningar, bara när jag har det stressigt i övrigt. Och det är inte helt omöjligt att jag glömmer bort att lägga upp sidan igen... *rolleyes*

Kontakta mig på tavathlon@gmail.com eller 070-3584790

Lev väl vänner, och glöm inte bort att slappna av i era liv!

Get yourself your own Free Domain!